Radno vrijeme: Pon - Sub 8:00 - 17:00

ZAŠTO ODABRATI NAS

Naš prioritet je Vas učiniti zadovoljnim. Odišemo profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom na tržištu. Usmereni smo ka stalnom unapređivanju i poboljšavanju naših usluga.

  • Dugo godišnje iskustvo
  • Visoki kvalitet usluga
  • Prihvatljive cijene
  • Profesionalnost
  • Odlični uslovi održavanja voznog parka firmama

Generalna reparatura motora

Veliki servis

Prije bilo kakvog zahvata na motoru, a zbog cjelovite slike stanja, radi se test i snimak stanja motora. Nakon revizije motora radi se kompletna defektaža i ispitivanje svakog pojedinog dijela i sklopa motora. Tek nakon toga rade se normativi potrebnih radova, kao i specifikacija materijala. Svaki dio i sklop se dorađuje i ispituje. Uz to se radi servis i potrebna dorada na svim agregatima i sklopovima kao što su elektropokretač, alternator, pumpa visokog pritiska, pumpa za ulje, razvodni mehanizam, cilindarska glava i ventilska grupa, te sklop spojke, rasplinjač, usisni i ispušni kolektor, injektori, i drugo.

Nakon tako tretiranog motora, vlasnik dobiva upute o načinu korištenja vozila i periodu razrađivanja.

Generalna reparatura motora (Generalka motora) Vašeg ljubimca uz ugradnju dijelova vodećih svijetskih proizvođaca prve ugradnje, te garancijom od 12 mjeseci i prijeđenom neograničenom kilometražom. Nakon izvedenih radova obavezan je 1. besplatni servis nakon prijeđenih 1200-1500 km od prvog paljenja generalno uređenog motora.

– skidanje glave
– glava se nosi na obradu

– obrada glave podrazumeva ravnanje i zamenu svih delova (ventili, gumice  ventila,vođice ventila)
– zamena karika klipova
– menjaju se leteći i ležeći ležajevi na klipovima
– zamjena svih dihtunga na motoru.
– menjaju se svi španeri, kaiševi, filteri i semerinzi.
– sipa se novo ulje.

Our professionals know how to handle a wide range of car services. Whether you drive a passenger car or medium sized truck or SUV, our mechanics strive to ensure that your vehicle will be performing at its best.