Radno vrijeme: Pon - Sub 8:00 - 17:00

ZAŠTO ODABRATI NAS

Naš prioritet je Vas učiniti zadovoljnim. Odišemo profesionalnošću i dugogodišnjim iskustvom na tržištu. Usmereni smo ka stalnom unapređivanju i poboljšavanju naših usluga.

  • Dugo godišnje iskustvo
  • Visoki kvalitet usluga
  • Prihvatljive cijene
  • Profesionalnost
  • Odlični uslovi održavanja voznog parka firmama

Kompjuterska dijagnostika

Proizvođači u današnja vozila ugrađuju elektronske sisteme koji prate rad vozila i blagovremeno signaliziraju neispravnost u radu. Ugrađen računar prati rad elektronskih senzora, beleži različite događaje i neispravnosti i blagovremeno signalizira putem sijalica na komandnoj tabli ili onemogućava rad vozila.

Detekcija kvara je nezamisliva bez pomoći dijagnostičkih uređaja koji preuzimaju podatke iz računara vozila. Upotreba kompjuterske dijagnostike, poznavanje rada vozila i pojedinih komponenti uz nezaobilazno iskustvo, predstavljaju ključ uspeha pronalaska i otklanjanja kvara na automobilu.

Kompjuterska dijagnostika se koristi u slučajevima kada nam računar na vozilu signalizira kvar, neispravnost nekog dela ili celog sistema. Najčešće je to upaljena narandžasta lampica sa simbolom motora ili natpis „Check Engine“ na instrument tabli. Upozorenje koje nam kompjuter signalizira ne daje detalje o problemu. Jedino obučeni operateri uz pomoć kompjuterske dijagnostike mogu dati precizan odgovor koji je uzrok problema.